Naujiena
INFORMACIJA

INFORMUOJAME, KAD
MINIMALI UŽSAKYMO
SUMA - 20,00 € , KITU
ATVEJU SISTEMA
PAPILDOMAI PRITAIKYS
ADMINISTRAVIMO MOKESTĮ - 3,63 €. 


 

Prekių krepšelis
0 prekė(-s) - 0,00€
Jūsų pirkinių krepšelis yra tuščias!
Straipsniai

Judėjimo "Pasidaryk pats" perspektyvos Lietuvoje.

"Sumanus Ūkininkas" yra tarptautinio judėjimo "Pasidaryk pats" propaguotojas ir remėjas...

Plačiau
---------------------------------

Konservų gaminimo ypatybės

Pradedantiesiems gaminti konservus iškyla daug klausimų. Šiame straipsnyje aptarsime konservavimo temą...

Plačiau
---------------------------------

Kokius miltus pasirinkti?

Beveik kasdien didėja vaflių, sausainių ir biskvitinių gaminių įvairovė bei populiarumas. Juos kepa su šokoladu,...

Plačiau
---------------------------------

 Sausas brandinimas 

Pristatome Vokiečių kompanijos DRY AGER brandinimo spintas, skirtas brandinti šviežiai  jautienai ir žverienai.


Plačiau
---------------------------------

Naujienos
Mėsos brandinimo Dry-Aging maišelių rinkinys
Mėsos brandinimo Dry-Aging maišelių rinkinys Mėsos brandinimo Dry-Aging maišelių rinkinys Mėsos brandinimo Dry-Aging maišelių rinkinys Mėsos brandinimo Dry-Aging maišelių rinkinys

Mėsos brandinimo Dry-Aging maišelių rinkinys

Gamintojas: Vokietija
Prekės kodas: MT520-01-004-40
Prieinamumas: Sandėlyje
Kaina: 12,71€
Kiekis:  

Mėsos brandinimo Dry-Aging maišelių rinkinys VL0555, kurį sudaro:
Vakuuminiai maišeliai 2 vnt x 200 x 300 mm ir 2 vnt x 250 x 550 mm.
Parduodama pakuotėmis, pakuotę sudaro 2 vnt x 200 x 300 mm ir 2 vnt x 250 x 550 mm maišeliai.

Maišeliai skirti šlapiam brandinimui.


Prieš brandinimą mėsa yra supjaustoma gabalėliais ir užvakuumuojami specialioje pakuotėje t.y. vakuuminiuose Dry-Aging maišeliuose, kurie yra apsaugoti nuo deguonies, to pasekoje mėsa gali bręsti savose sultyse.. Vakuumo pagalba mėsa bręsta greičiau, po dviejų savaičių pastebimai pasikeičia skonis ir tekstūra – tai geriausias laikas kepti kepsnį. Brandinimo metu mėsoje skyla baltymai, todėl patiekalai, pagaminti iš brandintos jautienos, yra lengviau virškinami ir geriau įsisavinami. Šlapiojo brandinimo metu mėsa nepraranda svorio, kaip tai vyksta sauso brandinimo metu, mėsai natūraliai džiūnant. Kadangi mėsa išlaiko daugiau drėgmės, yra sultingesnė, be to, brandintą mėsą reikia kepti trumpiau.




 

Panašūs produktai