Naujiena
INFORMACIJA

INFORMUOJAME, KAD
MINIMALI UŽSAKYMO
SUMA - 20,00 € , KITU
ATVEJU SISTEMA
PAPILDOMAI PRITAIKYS
ADMINISTRAVIMO MOKESTĮ - 3,63 €. 


 

Prekių krepšelis
0 prekė(-s) - 0,00€
Jūsų pirkinių krepšelis yra tuščias!
Straipsniai

Judėjimo "Pasidaryk pats" perspektyvos Lietuvoje.

"Sumanus Ūkininkas" yra tarptautinio judėjimo "Pasidaryk pats" propaguotojas ir remėjas...

Plačiau
---------------------------------

Konservų gaminimo ypatybės

Pradedantiesiems gaminti konservus iškyla daug klausimų. Šiame straipsnyje aptarsime konservavimo temą...

Plačiau
---------------------------------

Kokius miltus pasirinkti?

Beveik kasdien didėja vaflių, sausainių ir biskvitinių gaminių įvairovė bei populiarumas. Juos kepa su šokoladu,...

Plačiau
---------------------------------

 Sausas brandinimas 

Pristatome Vokiečių kompanijos DRY AGER brandinimo spintas, skirtas brandinti šviežiai  jautienai ir žverienai.


Plačiau
---------------------------------

Naujienos
Koldūnų gaminimo mašinėlė Raviolatore

Koldūnų gaminimo mašinėlė Raviolatore

Gamintojas: Italija
Prekės kodas: MT573-02-010
Prieinamumas: Sandėlyje
Kaina: 1.644,39€
Kiekis:  

Aprašymas:

Matmenys: 330 x 450 x 480 mm
Koldūno matmenys: 34 x 40 mm
Tešlos lakšto plotis: 100 mm
Svoris: 12,8 kg
Garantija: 12 mėn.

Ši mašinėlė iš 100 mm pločio tešlos lakštų paruošia 34x40 mm koldūnus. Mašina iš anoduoto aliuminio, o visi paviršiai, kurie turi tiesioginį kontaktą su maistu, pagaminti iš nerūdijančio plieno ir atitinka saugumo reikalavimus pagal galiojančias saugos normas.
 

Tešla koldūnams, virtiniams
2 tryniai
2 šaukštai aliejaus
žiupsnelis druskos
maždaug 2 - 3 stiklinės miltų
šiltas vanduo
 
Į 250 ml stiklinę dedame du trynius, įpilame du šaukštus aliejaus, žiupsnelį druskos, stiklinę pripildome vandeniu. Viską sumaišome. Į dubenį išsijojojame miltus (maždaug dvi stiklinės, jei reikia dedame daugiau), juose padarome duobutę tada į ją pilame vandens - trynių mišinį. Užmaišome minkštą tešlą ir leidžiame jai pagulėti ne mažiau pusvalandžio. Miltai išbrinksta, tešla pasidaro labai elastinga ir smagi. Belieka tešlą praleisti per koldūnų gaminimo įrenginį.
Skanaus!