Brandinimo maišeliai 250x400 mm VL0558
Mėsos brandinimo Dry-Aging maišeliai VL0558
Vakuuminiai maišelių išmatavimai 4 vnt x 250 x 400 mm.
Parduodama pakuotėmis, pakuotėje 4 vnt maišelių.
Maišeliai skirti šlapiam brandinimui.
Prieš brandinimą mėsa yra supjaustoma gabalėliais ir užvakuumuojami specialioje pakuotėje t.y. vakuuminiuose Dry-Aging maišeliuose, kurie yra apsaugoti nuo deguonies, to pasekoje mėsa gali bręsti savose sultyse.. Vakuumo pagalba mėsa bręsta greičiau, po dviejų savaičių pastebimai pasikeičia skonis ir tekstūra – tai geriausias laikas kepti kepsnį. Brandinimo metu mėsoje skyla baltymai, todėl patiekalai, pagaminti iš brandintos jautienos, yra lengviau virškinami ir geriau įsisavinami. Šlapiojo brandinimo metu mėsa nepraranda svorio, kaip tai vyksta sauso brandinimo metu, mėsai natūraliai džiūnant. Kadangi mėsa išlaiko daugiau drėgmės, yra sultingesnė, be to, brandintą mėsą reikia kepti trumpiau.